QUI SOM ?

Som un grup d’ amics units per l’ afició a ballar country.
Fa més de 17 anys que ballem, som un grup on tothom es benvingut, i estem oberts a tot tipus de proposta per fer ballades.

Varem constituir l'Associació Country Blanes a l'any 2009, davant la necessitat de ser una associació del poble per poder fer ballades al carrer i tenir un lloc on poder assajar i fer classes. Tot i que tota la paperassa, a Girona, registre d'entitats, i després a l'ajuntament de Blanes el registre municipal, varem ser formalment una associació de Blanes a l'agost del 2010.

Hem ballat a Festes de barri, Festes de fi de curs d’ escoles, Festes solidaries ( per la Marató de TV3, pel banc de sang,per la Fundació Vicens Ferrer…), hem participat a Carnestoltes, Concentracions Moteres, Festes majors, Fira d’ entitats…

Volem promoure el Country com una activitat lúdica social destinada a tothom que vulgui aprendre i practicar un tipus de ball per a totes les edats, i té l’ avantatge que no cal portar parella, doncs tot i que hi han alguns balls de parella, majoritàriament es balla en línia o a contradansa.

Ara som ja més de 80 socis i esperem acabar l’ any amb molts més, per això fem cursos de Country al Centre Cívic de Can Borrell i al Centre Sociocultural Carles Faust i mirem de fer Ballades populars al carrer.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada